HFS bölümü olan Mac sürücüm bağlanmayı durdurdu ve yedeğim olmadığını fark ettim. Kayıp dosyaların kurtarılmasını daha da zorlaştırma riskine girmeden önce, HFS veri kurtarma yazılımını mı yoksa profesyonel bir kurtarma hizmetini mi denemeye değer olduğunu anlamaya çalışıyorum.
HFS veya HFS+ üzerindeki silinmiş dosyalar, Çöp Kutusu’nu zaten boşaltmış olsanız bile, genellikle sildiğiniz anda tamamen kaybolmaz. macOS çoğunlukla sürücünün o kısmını sadece boş alan olarak işaretler. Asıl dosya verileri, sistem üzerine yeni bir şey yazana kadar hâlâ orada duruyor olabilir.
Bu yüzden en önemli nokta şu: sürücüyü mümkün olduğunca kullanmayı bırakın. Ona dosya kopyalamayın, üzerine uygulama kurmayın ve mümkünse onun üzerinden çalışmaya devam etmeyin. Sürücü ne kadar çok kullanılırsa, silinmiş dosyaların üzerine yazılma ihtimali o kadar artar. Bu, hangi kurtarma uygulamasını seçtiğinizden daha önemlidir.
Eğer bu Mac’inizin dahili sürücüsüyse ve makineyi tamamen kullanmayı bırakamıyorsanız, en azından etkinliği minimumda tutun ve herhangi bir kurtarma yazılımını başka bir yere kurun.
Sürücü hâlâ Disk İzlencesi’nde görünüyorsa ve sorun normal silme, boşaltılmış Çöp Kutusu, yanlışlıkla biçimlendirme veya sürücünün kararsız davranmasına rağmen hâlâ okunabilir olmasıysa, kurtarma yazılımını denemek kesinlikle değerlidir. Sürücü tıklama sesleri çıkarıyorsa, dönmeye başlamıyorsa veya hiç görünmüyorsa, bu farklı bir durumdur ve muhtemelen bir veri kurtarma laboratuvarı gerekir.
Doğrudan bir deneme için, Disk Drill daha kolay seçeneklerden biridir çünkü normal bir görsel arayüze sahiptir ve ödeme yapmadan önce kurtarılabilir dosyaları taramanıza ve önizlemenize izin verir.
Temel süreç şöyledir:
1. Disk Drill’i kurtarma yaptığınız sürücü dışında bir yere kurun.
Kayıp dosyalar dahili Mac sürücüsündeyse, Disk Drill’i harici bir USB sürücüsüne veya başka bir harici diske kurun. Harici bir sürücüyü kurtarıyorsanız, Disk Drill’i Mac’in kendisine kurun. Kurtarmaya çalıştığınız aynı sürücüye kurtarma yazılımı kurmayın.
2. Disk Drill’i açın ve sorunlu sürücüyü seçin.
Bağlı sürücüleri göstermelidir. Kayıp dosyaların bulunduğu olanı seçin.
3. Taramayı Arama için kayıp veriler ile başlatın.
Büyük sürücülerin taranması biraz zaman alabilir. Tarama bitmeden bulunan öğeleri inceleyebilirsiniz, ancak taramanın tamamlanmasına izin vermek genellikle size en iyi şansı verir.
4. Sonuçları önizleyin.
Taramadan sonra Disk Drill dosyaları fotoğraflar, belgeler ve videolar gibi türe göre gruplar. Dosyaları kurtarmadan önce gerçekten sağlam olup olmadıklarını kontrol etmek için önizleme simgesini kullanın.
5. Dosyaları seçin ve kurtarın.
Geri istediğiniz dosyaları işaretleyin, ardından Kurtar’a tıklayın.
6. Bunları farklı bir sürücüye kaydedin.
Bu kısım önemlidir. Dosyaları az önce taradığınız sürücüye geri kurtarmayın. Başka bir disk veya başka güvenli bir konum kullanın, aksi takdirde geri yüklemeye çalıştığınız aynı verilerin üzerine yazma riski vardır.
HFS+ kullanan eski Mac’lerde küçük bir avantaj günlükleme özelliğidir. Dosya sistemi son değişikliklerin kaydını tutar ve kurtarma araçları bazen bunu yalnızca ham dosya verilerini değil, orijinal dosya adlarını ve klasör yollarını da geri getirmek için kullanabilir. Ancak bu günlük zaman içinde güncellenir, bu yüzden beklemek ve sürücüyü kullanmaya devam etmek kurtarmayı daha karmaşık hâle getirebilir.
Eğer Disk Drill’in ücretsiz taraması dosyalarınızı gösteriyorsa ve önizlemeler iyi görünüyorsa, bu verilerin hâlâ kurtarılabilir olduğuna dair güçlü bir işarettir. Bu noktada asıl iş, riskli sürücüye yeni bir şey yazmadan verileri oradan kopyalamaktır.
İlk denemenin kusursuz olmamasını bekleyin, özellikle de bölüm sadece dosyalar silinmek yerine bağlanmayı durdurduysa. Sürücüye yazmama konusunda @mikeappsreviewer’a katılıyorum, ancak ben bir adım daha geriye giderdim: sürücü hâlâ herhangi bir şekilde görünüyorsa, önce sektör sektör bir imajını alın veya başka bir diske klonlayın, ardından klonu Disk Drill ya da seçtiğiniz herhangi bir kurtarma aracıyla tarayın. Orijinali taramak zayıf bir sürücüyü saatlerce zorlayabilir ve durum kötüleşiyorsa, bu okuyabildiğiniz tek geçiş olabilir. Veriler yerine konabiliyorsa, yazılımı denemeye değer. Eğer bunlar işletme kayıtları, aile fotoğrafları veya geri almak için gerçekten para ödeyeceğiniz herhangi bir şeyse, orijinal sürücü üzerinde denemeler yapmaya devam etmeyin. İşte bu noktada bir kurtarma hizmeti daha mantıklı olmaya başlar.
Karışmış bir HFS kataloğu yüzünden bağlanmayan bir sürücü, tıklayan, kaybolan veya görünmesi çok uzun süren bir sürücüden farklı bir durumdur. İlk durumda, veri kurtarma yazılımını denemeye değer olabilir. İkinci durumda ise her tarama, zaten arızalanıyor olabilecek bir sürücü için temelde bir uzun egzersiz daha demektir.
İlk önce klonlama yapma konusunda @kakeru’ya katılıyorum, ancak “onarım” düğmeleri konusunda daha da temkinli olurdum. Diski kopyalamadan veya veriler için ödeme yapmaya değmeyeceğine karar vermeden önce Disk İzlencesi İlk Yardım, fsck ya da birimi yeniden oluşturmayı vaat eden herhangi bir aracı çalıştırmayın. Bu araçlar dosya sisteminde değişiklik yapabilir ve yanlış tahminde bulunurlarsa, kurtarma daha iyi olmak yerine daha kötü hale gelebilir.
Disk Drill veya benzer bir uygulama, sürücü görüntü alınabilecek ya da taranabilecek kadar kararlıysa ve kusurlu sonuçları kabul ediyorsanız makuldür. Eksik klasör adları, birbirinin kopyası gibi görünen dosyalar, garip dosya adları ve önizlemesi düzgün açılan bazı dosyalarla birlikte çöp çıkan başka dosyalar bekleyin. Dosyalar yerine konulamaz durumdaysa, daha iyi hareket sıkıcı ama daha güvenlidir: kapatın, test etmeyi bırakın ve bir veri kurtarma laboratuvarından fiyat alın. Verilerin değeri laboratuvar ücretinden düşükse, klonunu alın ve denemeleri klon üzerinde yapın. Benim koyacağım sınır bu olurdu.
Eğer o HFS birimi şifrelenmişse, kurtarma yazılımı insanların beklediği kadar sihirli değildir. Bir bölümü veya bir yığın sektörü görebilir, ancak birim önce doğru parola ya da kurtarma anahtarıyla kilidi açılamazsa şifrelenmiş verileri kullanılabilir dosyalara dönüştürmez. Bu arada aynı şey bir kurtarma atölyesi için de geçerlidir. Bazen ölmekte olan bir sürücüyü okunabilir hale getirebilirler, ama verinin kendisi şifreliyse yine de kimlik bilgilerine ihtiyaç duyarlar.
Uygulamalara para harcamadan önce bunu kontrol ederdim. Disk İzlencesi’nde, Terminal’de ya da başka bir Mac’te, diskin HFS/HFS+ birimi, CoreStorage/FileVault birimi veya sadece okunamayan bir aygıt olarak görünüp görünmediğine bakın. Parola istiyor ve ardından bağlanamıyorsa, bu, dizin ağacı hasarlı durumundan farklı bir sorundur. Hiç parola sormuyor ve yalnızca fiziksel diski gösteriyorsa, o zaman diğerlerinin bahsettiği alana daha yakınsınız: mümkünse önce imaj alın, sonra tarayın.
Sürücü kararlıysa ve gerçek dosyaları önizleyebiliyorsanız Disk Drill denemeye değer, ancak önizlemeler doğru şekilde açılana kadar tarama sonuç listesini kanıt olarak görmezdim. Kurtarma araçları çoğu zaman eski dosya adlarını, kısmi dosyaları veya teknik olarak var olan ama kullanılamayan dosyaları gösterir. Fotoğraflar ve PDF’ler mantık kontrolü yapmak için kolaydır. Mail arşivleri, Photos arşivleri, sanal makineler ve büyük proje klasörleri daha can sıkıcıdır çünkü kurtarıldı denmesi hâlâ bozuk olduğu anlamına gelebilir.
Ucuz yol şudur: diske yazmayın, şifreleme olup olmadığını doğrulayın, disk bağlı kalıyorsa bir imaj alın, sonra kurtarmayı bu imaj üzerinde test edin. Pahalı yol şudur: diski açmayı bırakın ve bir laboratuvara danışın. Yanlış yol ise, sürücünün okunabilir, kilidi açık ve kullanılabilir önizlemeler üretiyor olup olmadığını bilmeden, çok büyük sayıda bulundu dosya gösteriyor diye yazılıma para ödemektir.